المقادير :
بطاطس مقطعة صوابع (الكمية اللي تحبيها)
ماء و ملح للسلق
للخلطة :
كمية البهارات حسب رغبتك هى الاتى:
ملح و فلفل
ثوم بودر
بصل بودر
ملعقة كبيرة كركم
شطة
2 ملعقة كبيرة دقيق و 1 ملعقة كبيرة نشا
الطريقة :
أول حاجة هنعملها هنخلط البهارات دى كلها مع بعض و تضيفى ماية ليها لغاية ما تتكون عندك عجينة سائلة زي البشاميل
هتسلقى البطاطس و تصفيها و تحطيها فى البهارات و تقلبيها كويس و سيبها فترة نص ساعة او اكتر علشان المكونات تتماسك على البطاطس و فى زيت غزير و ساخن تقلى البطاطس او ممكن ترشيها زيت وتدخليها الفرن لغاية لما تاخد لون ذهبي
وبالهنا والشفا
ماء و ملح للسلق
للخلطة :
كمية البهارات حسب رغبتك هى الاتى:
ملح و فلفل
ثوم بودر
بصل بودر
ملعقة كبيرة كركم
شطة
2 ملعقة كبيرة دقيق و 1 ملعقة كبيرة نشا
الطريقة :
أول حاجة هنعملها هنخلط البهارات دى كلها مع بعض و تضيفى ماية ليها لغاية ما تتكون عندك عجينة سائلة زي البشاميل
هتسلقى البطاطس و تصفيها و تحطيها فى البهارات و تقلبيها كويس و سيبها فترة نص ساعة او اكتر علشان المكونات تتماسك على البطاطس و فى زيت غزير و ساخن تقلى البطاطس او ممكن ترشيها زيت وتدخليها الفرن لغاية لما تاخد لون ذهبي
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق